Hur du fixar drömkroppen utan att bosätta dig på gymmet, när du inte vet hur du ska äta 

Onlinecoaching - 8 veckors personlig träning via nätet

Varför onlinecoaching fungerar...

1.
MÅLTIDER SOM BYGGER OCH DEFFAR - anpassat för din kroppstyp

Mat för resultat behöver inte vara komplicerad att tillaga, tråkig att äta och svår att följa. Med ett flexibelt kostschema, som tillåter dig att ta ut svängarna om du behöver äta ute eller vill käka på restaurang, blir mycket lättare. Ett smart kostschema är personligt anpassat, men tillåter svängrum, så du följer en plan som är enkel att följa i långa loppet. 

2.
KORTA OCH INTENSIVA PASS SOM FUNKAR - och som du ser fram emot

Problemet med långa bodybuilding-pass med mycket volym är att det ställer stora krav på återhämtningen. Krav som många motionärer inte kan hänga med i, för att vi har för mycket stress och sover kanske för lite. Med korta och intensiva pass som funkar för ditt mål kan du matcha träning för muskeltillväxt och fettförbränning med återhämtningen. Så du slipper bli sjuk så fort träningen går bra, riskera att bli övertränad, eller tröttna för att du inte orkar med livet.

3.
MINDRE TID PÅ MISSTAG, MER TID PÅ RESULTAT - för du vill göra rätt direkt

Misstag kan vara lärorika. Men personer som tar hjälp av andra som har lyckats får resultat snabbare, eftersom personer som tar hjälp av andra kan undvika vanliga misstag och istället göra vad som funkar direkt. Din coach har mycket erfarenhet, inte bara av att coacha klienter, utan också egen träning. Han har gjort misstagen före dig, så du slipper.

4.
INGET SLÖSERI PÅ ONÖDIGA TILLSKOTT - som fräter hål i plånboken

Det är lätt att slösa tid på kostsamma kosttillskott som inte fungerar. Det är svårt att hitta rätt i djungeln av kosttillskott, när man inte är utbildad nutritionist eller kostrådgivare själv, för det är svårt att veta vad man ska titta på. När du väljer att signa upp dig på onlinecoaching får du en kosttillskottguide - som visar vad som funkar och vad du kan strunta i.

Allt du får med onlinecoaching

8 intensiva veckor som hjälper dig att få bort fettet på magen
Skräddarsydd kost

Måltider anpassade för dig

Personligt kostschema baserat på din kroppstyp, ditt mål, maten du föredrar och vad du ogillar - så du aldrig behöver äta tråkig mat igen

Videoinstruktioner

Lär dig teknik och utförande

Sluta gissa hur du tränar effektivt. Videoinstruktionerna visar exakt och tydligt hur tränar med bra teknik.

Successiva justeringar

Så du alltid maximerar resultat

Om du behöver minska antalet pass, öka antalet måltider, eller göra andra förändringar, så ordnar vi det.

Skräddarsydd träning

Bli av med dina svagheter

Personligt träningsschema för muskler, styrka och fettförbränning med extra fokus på muskler som släpar och du vill förbättra extra

Konstant feedback

Få reda på vad du kan förbättra

Få information om vad du gör bra, vad som hade kunnat vara bättre och vad du borde göra annorlunda.

Svar inom 24 timmar

Fråga vad du vill, när du vill 

Maila din coach med frågor om kosten, träningen eller motivation, och få svar redan inom ett dygn.

Våra program, dina resultat

Jag har gjort alla misstag man kan göra när det kommer till kost och träning. Det har varit en lång lärorik resa - från underviktig och pinnsmal hard gainer, till aspirerande bodybuilder och chefredaktör för Iron Man Magazine - där jag har kunnat hjälpta tiotusentals män att bygga muskler, bli stark och deffa. Varje vecka är jag med i poddar, magasin och webbtidningar, där jag pratar om mina bästa tips för kost och träning - plus mental styrketräning. Men så har det inte alltid varit. Jag tog fram det här programmet för att hjälpa personer som du och jag, som kämpar med frustationen över uteblivna resultat. Personer som bara vill ha en manual, ett lättfattligt och praktiskt genomförbart program som är enkelt att följa. För jag vet hur deprimerande det kan vara att inte se det resultat man önskar i livet.

Eftersom dina framsteg är viktiga. Mitt yttersta mål med det här programmet - när du väljer att låta oss hjälpa dig - är att du ska lyckas med ditt. 

- Mathias Zachau

Hur du kommer igång

Välj ditt program. Besvara hälsodeklarationen med uppgifter om dig själv (som längd, vikt idag, önskad vikt och mat du föredrar). Uppgifterna blir underlag för din coach.

Din coach går igenom uppgifterna, tar fram program och PDF-dokument med instruktioner, videor och rekommendationer. Sedan får du ett mail med en inbjudan till ditt konto.

Via ditt personliga konto på vår webbplats får du tillgång till kost- och träningsprogram, statistik och data över resultat, plus mailsystem med din coach. Här hittar du all info du behöver.

Vad våra klienter säger...

Marc Stevens ( Web Design Media )

JAG ÄR GRYMT NÖJD MED RESULTATEN!

“Jag har minskat i fett och gått ner i vikt. Känner mig stark och jag har mer energi till saker, familj, jobb, träning. Ville få mer kunskap i hur och vad jag ska äta för att optimera min träning samt få lite nya träningsuppslag och jag är grymt nöjd med resultatet!!"

Anders Andersson, pappa
Marc Stevens ( Web Design Media )

SMIDIGHETEN FICK MIG ATT PROVA ONLINECOACHING

“Det som fick mig att prova onlinecoaching var smidigheten och att det inte fanns några krav på att inställa sig vid en viss tidpunkt på gymmet utan jag kunde vara där när jag ville men ändå ha en guide i den djupa träningsvärlden. Jag fick scheman kontinuerligt, bra motivation av min coach Mathias hela tiden och om jag hade några klagomål så ändra inte Mathias på schemat, han fick mig att kämpa och lära mig, vilket jag också gjorde!"

Stefan Bensmo, e-handelschef
Marc Stevens ( Web Design Media )

MER PUMP PÅ GRUND AV DEN ÖKADE INTENSITETEN

“Jag har lärt mig enkelhet, struktur, jag har framförallt lärt mig vikten av förändring i min träning, samt hur intensiteten är väldigt viktig. Förändringen har främst ökat min motivation och träningsglädjen. Formen har påverkats positivt av förändringen då musklerna ständigt chockats av nya träningssätt. Jag har upplevt mer pump på grund av den ökade intensiteten."

Erik Karlsson, personlig tränare

Är onlinecoaching rätt för dig?

VEM DET PASSAR

 • Personer som vill göra korta intensiva pass som sparar tid och ökar resultat
 • Du vill fokusera på vad som fungerar, det allra viktigaste, för att få mest resltat
 • Du vill lära dig mer om kost och träning och är beredd att lyssna på din coach
 • Du vill ha snabba resultat, genom att inte göra misstag, men vill också se förändringar som du kan hålla i längden
 • Du vill testa en vetenskapligt baserad metod - som anpassas för din kroppstyp, maten du föredrar - med en praktisk approach som är realistisk. Eftersom du är trött på att slösa tid på kost och träning som du inte kan hålla i det långa loppet
 • Du tänker göra vad som krävs

VEM DET INTE PASSAR

 • Personer som vill bosätta sig på gymmet och träna flera timmar 6-7 dagar i veckan
 • Du vill spendera mer på kosttillskott än effektiva metoder för att träna och äta
 • Du tror att du redan vet allt och vill inte lyssna på instruktioner från en coach
 • Du vill inte ha långsiktiga resultat
 • Du är inte intresserad av att testa vetenskapliga metoder för kosten och träningen - med flexibel diet, flerledsövningar, progressiv belastning och högintensiv träning - utan vill hellre göra som alla andra verkar göra
 • Du tänker inte göra vad som krävs
Inga risker. 100% nöjdhetsgaranti. 

Vår garanti är att du kommer vara nöjd med programmet, när du följer det. Om du inte är nöjd med programmet, efter att du har följt det, får du pengarna tillbaka. Du kan testa onlinecoaching riskfritt och om du tycker att du inte får den hjälp som du behöver kan du enkelt skicka ett mail och berätta vad du tycker, så får du pengarna tillbaka. Utan frågor.

Bokar du idag får du dessutom...

Under begränsad tid fr alla män som beställer onlinecoaching tre bonusar som kan öka resultaten lite extra. Detta är saker vi brukar ta extra betalt för, men under begränsad tid får du detta på köpet när du skriver upp dig på ett program.

Tillgång till en privat Facebook-grupp

Få tillgång till ett privat community på Facebook, där killar och tjejer med samma mål som du - som vill bygga muskler, gå ner i vikt, bränna fett och bli starkare - samlas och inspirerar, motiverar och stöttar varandra.

+

Peppande webinars varje vecka

Varje vecka kan du delta i digitala seminarium som handlar om vanliga hinder, motivation, den mentala biten, men också hur man ska tänka kring kosten och träningen när man har kört fast. Delar av teamet bakom ditt program tar upp praktiska råd och tips och du frågar oss vad du vill live.

+

Kostnadsfri Kosttillskottsguide (PDF)

Kosttillskottsguiden är framtagen för dig som är trött på att slösa pengar på kosttillskott som inte funkar, men som vill veta vilka kosttillskott som du behöver, vilka märken som håller vad de lovar, och köptips. Här hittar du också rekommenderade kosttillskott för ditt personliga mål.

Kom igång! Välj program

Hur mycket hjälp tror du att du behöver för att nå ditt mål?

Mest intensiv

8 veckor

Kom igång snabbt och enkelt med ett baspaket på 8 veckor.

 • Kostschema
 • Träningsschema
 • Videoinstruktioner
 • Uppföljningar med kontinuerlig feedback
 • Support i 8 veckor
 • Tre bonusar:
  + Facebook-grupp
  + Webinars
  + Kosttillskottsguide

1795 :- / månad

Ingen bindningstid efter 4 veckor

Mest populär

4 månader

Komplett onlinecoaching med allt som du behöver ingår.

 • Kostschema
 • Träningsschema
 • Videoinstruktioner
 • Uppföljningar med kontinuerlig feedback
 • Support i 4 månader
 • ​Tre bonusar:
  + Facebook-grupp
  + Webinars
  + Kosttillskottsguide

1595 :- / månad

Spara 200 kr varje månad

Mest prisvärd

6 månader

Ett avancerat paket för dig som har mer långsiktiga mål.

 • Kostschema
 • Träningsschema
 • Videoinstruktioner
 • Uppföljningar med kontinuerlig feedback
 • Support i 6 månader
 • ​Tre bonusar:
  + Facebook-grupp
  + Webinars
  + Kosttillskottsguide

1495 :- / månad

Spara 300 kr varje månad

Vanliga frågor om PT Online

När får jag tillgång till mitt program?

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Förkunskaper, är det ett måste?

Jag är nybörjare, passar detta mig?

Hur fungerar nöjdhetsgarantin?

Vem blir det som coachar mig?

Hur funkar betalningen?

Vad händer efter programmet?

Hamna inte utanför i kylan