Vill du veta hur du kan komma upp i löjligt stora mängder kalorier på en relativt liten volym mat? Då vill du testa det här receptet!
Ett vanligt problem som man hör när man talar om muskeltillväxt och att gå upp i vikt är att det är svårt med maten.
Det är inte lätt att få i sig alla kalorier och man kanske inte går upp vikt som man vill och är rädd att man inte bygger muskler.
Det här receptet ska vända på steken och få vågen att flåsa av utmattning för att den går upp så fort. Om du är ett fan av nötfärs, fetaost, ris och ägg kommer du att älska det här receptet!
Ingredienser
800 gram KRAV-märkt nötfärs.
500 gram ekologiskt jasminris
12-pack KRAV-märkta ägg
2 paket ekologisk fetaost
+ valfri sås
OBS! Du vill steka i kokosfett.
Så här gör du
- Koka upp riset i en stor kastrull.
- Förbered äggen i en bunke. Kläck alla 12 st.
- Bryn nötfärsen tills det att den är nära på klar.
- Förbered fetaosten på en tallrik.
- När riset är färdigkokt vill du hälla ner äggen i riset och blanda runt.
- Blanda runt äggen i riset tills att du inte kan skilja äggen från riset.
- Sätt på locket på riset och låt stå utan värme på plattan. (Endast eftervärme i kastrullen)
- Häll över fetaosten i stekpannan och hacka sönder osten med stekspaden.
- Blanda runt fetaosten med köttfärsen och låt stå på eftervärme.
- Vänta 5-10 minuter.
- Servera!
Kalorier
Protein – 302 gram
Kolhydrater – 406 gram
Fett – 215 gram
Totalt = 4767 kcal